1 Aralık 2013 Pazar

Bruno Banani- Made For Men EDT / 2010




























Bruno Banani Alman menşeli tekstil, takı ve kozmetik firmasıdır. Wolfgang Jassner kurmuştur.

Made For Men, odunsu- aromatik- fujer tarzda bir parfüm. Su notaları parfümün geneline nüfuz etmiş. Tatlı ve yumuşak baharatlar da var.

Üst notada biberiye, bergamot, yeşil elma; orta notada su notaları, sardunya; altta ise misk, meşe yosunu, sedir ağacı ve tonka fasülyesi bulunuyor.

Narenciye- biberiye ikilisi açılışı  yapıyor. Meyveli ve çiçeksi tonlamalarla devam ediyor. Kapanışta da dumanlı rayihalar var.

 Koku düzlemi= Narenciye, biberiye, meyve, su notaları, sardunya, ağaçımsı misk notaları, yosun, vanilya/ badem aroması olarak kayda geçmekte.

Derinlik ve konfor noktası= Misk- yosun- ağaç- vanilyamsı notalardan kaynaklanan dumanlı rayihalar denebilir ki; burası en güzel ve kaliteli yeri olmuş. Kalıcılık ve lüks artıyor.

Su notası ve turunçgil aroması her daim ferah, fresh, canlı ve taze nüanslar vermekte. Vanilya ve badem benzeri his de tonka fasülyesi etkilidir.

Kalıcılığı bende 10 saat oldu. Yaz sezonu kokularına farklı bir seçenek olacaktır. Doğal, rafine bir aroması var.

Koku- 3 Kalıcılık- 3


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder