21 Aralık 2015 Pazartesi

David & Victoria Beckham- David Beckham The Essence EDT / 2012




























David & Victoria Beckham- İngiliz parfüm markasıdır. Şimdi David & Victoira Beckham- David Beckham The Essence isimli parfümü inceleyeceğim. Odunsu- aromatik kategoride gösteriliyor. Tatlı, yumuşak, kremsi, şekerli ve yapay kokuları var. Meyveler, çiçekler, yeşil bitkiler, sucul nüanslar ve odunsu notalar ile biçimlenmekte.

Üst- greyfurt, lavanta, menekşe yaprakları,

Orta- ananas, kakule, elma,

Alt- paçuli, tonka fasülyesi, kaşmir ağacı.

David & Victoria Beckham- David Beckham The Essence- tatlı tropik meyveleri başlangıca almış. Sucul tarzdaki meyveler elma, ananas ve greyfurt olmakta. Sonra ozonlu- yeşil erkeksi çiçekler geliyor. Lavanta ve menekşe tahminleri yapılıyor. Kapanışta yapay ve parlak odunsu notalar ( paçuli ) ve şekerli vanilya var.

David & Victoria Beckham- David Beckham The Essence- son bölümdeki aromalar hariç ( paçuli- vanilya ), herhangi bir sorun yaratmıyor. Çiçeksi ve meyveli kolonya tarzında olduğundan; tene özgürce sıkılabilir, günlük kullanımda tazelenebilir, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Kalıcılık ve fark edilirlik de, kolonya performansı kadardır. Aromalar karışım- harman halindedir ve tende çiçeksi- meyveli kokular yaygın olacaktır. Hızlı akışkanlıktan sonra tene yakın durmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder