9 Aralık 2015 Çarşamba

Thierry Mugler- A Men Pure Shot EDT / 2012


 


























Thierry Mugler, Fransız moda markasıdır. Thierry Mugler- A Men Pure Shot adlı parfüm, Terre D' Hermes ve Comme des Garcons- tütsü serîsi kokularından esintiler sunuyor. Aromatik otlar, odunsu notalar, tatlı baharatlar, yeşil bitkiler içeriğinde bulunuyor. Modern odunsu parfümlere bir örnek teşkil etmekte. Aromatik- odunsu gruba sokulmuş.

Harmanı= Üstte ardıç karpuzu, nane; orta notada kakule, beyaz biber; alt notada paçuli, sekoya / huş ağacı olarak açıklanmaktadır.

Nane, aromatik otlar ve paçuli başlangıcı oluşturur. Gayet dinamik, modern, ferah bir açılışı var. Karabiber ve zencefil gibi tatlı baharatlarla devam ettiğini düşünmüştüm. Harmana bakılırsa, pek de yanılmamışım. Kapanış ise gene paçuli ve odunsu- ahşapsı notalarla olmaktadır.

Genelde bir tatlılık var. Temiz, serin ve biraz tuzlu bir başlangıç yapmış= Nane, aromatik otlar... Bir miktar tuzlu su ve ozon vurgusu yapılmış. Çimensi his de var. Sonra baharatlarla yoğun, güçlü ve kalıcı hale gelmektedir. Kalite, lüks ve gösteriş için aradığınız her şey var... Yaz mevsimi başta olmak üzere, her mevsime uyar. Günlük kullanımda her ortam ve faaliyet için uygundur. Aromalar hafif ve yumuşak olmuş. Bol bol sıkılabilir. Rahatsız edici bir şey yok. Dingin, rafine ve akışkan aromalar var. Güzel ve hoş bir parfüm olmuş.

Tenimde kalıcılığı 12 saat kadar oldu. Fark edilir yönü de var. Baharatlar ve ağaçsı notalarla tene oturup güzelleşmekte. Sonra tene yakın duruyor. Genel beğeniye yöneliktir. Koleksiyonunuzda bulunmalıdır. Comme des Garcons' un tütsü serîsi kokularına bir seçenek olarak düşünülebilir. İşte tam bu yüzden, en kaliteli parfümler grubuna girmesi lazımdır...

Diğer bir önemi de şuradan kaynaklanıyor= Günümüz modern tatlı baharat parfümleri ile modern odunsu parfümler arasında bir geçiş kokusudur. Bu yönüyle ilginç ve benzersizdir.

Koku - 5 Kalıcılık - 3



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

2 yorum:

  1. Gürültülü, küstah, hırpalayıcı, olağandışı. Fakat bunun bir nedeni var. Sadece 90'lı yılların Mugler modasına bakınız. Elbiselerine kadar.. Çok hırçın ve tokatlayıcı bir koku.

    Mugler A*Men Erkek Parfüm

    YanıtlaSil
  2. Bu blogda dalga geçilmez. Gerçekler yazılır.

    YanıtlaSil