3 Haziran 2020 Çarşamba

S. T. Dupont- S. T. Dupont Pour Femme EDP / 1998





S. T. Dupont- S. T. Dupont Pour Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

S. T. Dupont- Fransız moda ve aksesuar markasıdır. Çanta, bavul, deri cüzdan, çakmak ve kalem gibi lüks segmentte eşyalar üretiyor.

Bugün S. T. Dupont- S. T. Dupont Pour Femme isimli parfümü tantacağım. Çiçeksi notalar, meyveler, amber ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, kremsi, yumuşak, ferah, sucul, ozonlu ve yapay esintiler sunmakta. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilmekte.

Üst- kuş üzümü, çarkıfelek ( tutku ) meyvesi, kavun, mandalina, kasnı otu sakızı, limon,

Orta- siklamen, manolya, karanfil, gardenya, orkide, yasemin, ylang ylang, vadi zambağı, gül,

Alt- sandal ağacı, amber, paçuli, misk, meşe yosunu, sedir ağacı, gül ağacı.

S. T. Dupont- S. T. Dupont Pour Femme- biraz buruk tonda tropik meyveler ağırlıklı bir açılış yapıyor. Geri planda tatlımsı turunçgiller var. Meyveler daha sonra giderek şekerleniyor. Kavun, çarkıfelek meyvesi, mandalina ve limon karışımı olmuş. Orta bölümü tamamen çiçeksi notalar forse etmekte. Önce ozonlu ve sucul karakterde yeşil kokan çiçekler var. Karanfil, sardunya, gül olabilir. Sonra beyaz kremsi çiçekler geliyor. Yasemin, manolya ve gardenya algıladım. Tatlı ve yapay amber ve kremsi sandal ağacı, parfüme son noktayı koymuş.

S. T. Dupont- S. T. Dupont Pour Femme isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yapışıyor ve bunu takip eden 1 saat içinde tene yakın duruyor. Aromaları genelde harman halinde iç içe geçmiş olarak algılanmakta. Şekerli ve tarlı yapısına rağmen tene özgürce sıkılabilir. Çünkü ozonlu ve sucul yapıdaki çiçeksi notalar, kendisinden önce gelen şekerli yapıyı dengelemeyi başarmış. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Muhtemelen Eau De Parfum konsantrasyonunda olmasının etkisiyle fark edilirliği ve kalıcılığı yüksektir. Fark edilirliği özellikle dışarıya karşı yoğun ve güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık değerlerine ulaşmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder