27 Haziran 2020 Cumartesi

Paris Hilton- Paris Hilton For Women EDT / 2005



























Paris Hilton- Paris Hilton For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paris Hilton- ABD' li ünlü moda mankenidir. Kendi adına bir parfüm markası oluşturmuştur. Bugün, Paris Hilton- Paris Hilton For Women isimli parfümü inceleyeceğiz. Çiçeksi notalar, meyveli notalar, amber ve misk gibi aromaları var. Tatlı, kremsi, yumuşak ve hafif tonlamalar yapıyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- kavun, şeftali, elma,

Orta- mimoza, sümbül, zambak, frezya, yasemin, vadi zambağı,

Alt- sandal ağacı, misk, meşe yosunu, ylang ylang.

Paris Hilton- Paris Hilton For Women isimli parfüm, ozonlu- tatlı meyvelerle açılış yapıyor. Gayet ferah ve enerjik şeftali ve kavun aromaları baskındır. Sonrasında kremsi yumuşak çiçeklerin harmanı geliyor. Ama ozonlu- tatlı hissiyat da devam ediyor. Mimoza, yasemin, zambak ve lotus gibi çiçekler, tene oturma döneminde yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri gibi kokuyor. Tatlı amber ve misk kapanışı yapıyor.

Paris Hilton- Paris Hilton For Women isimli parfümün kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya tarzında olduğunu söylemeliyiz. Kalıcılık ve fark edilirlik kolonya ölçüsündedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. İlkbahar- yaz sezonu, günlük kullanım ve sosyal ortamlar için idealdir. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Son kısımda tatlılık biraz yükselir. Ama uyumlu notalar olduğu için rahatsız etmez.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder