18 Haziran 2020 Perşembe

Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme EDP / 1999



























Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme parfümünü EDT versiyonu oarak bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@mail.com

Dolum parfüm olarak- % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız parfüm şirketidir. Bugün, Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme parfümünün incelemesine sıra geldi. Ultraviolet- Mor ötesi.

Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme ile ilgili ilk izlenimlerimi şöyle kaydetmiştim=

Çiçeksi, baharatlı, sabunsu, tozlu, baharatlı, makyaj malzemesi gibi kokan, şipre notalar, odunsu...

Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösteriliyor. Gayet sıcak ve baskın bir kokusu var.

Üst- kayısı, kişniş, karabiber, badem, turuncu biber, pimento, gül ağacı,

Orta- osmanthus, menekşe, yasemin, gül,

Alt- amber, paçuli, vanilya, sedir ağacı.

Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme- nerdeyse hiç tatlılık barındırmıyor. Onun yerine kirli, tozlu, pudralı esintiler egemen olmuş. Bu da hem koku formunu, hem de bazen burun algısını zorluyor. Dengeli sıkmak gerekecektir. Yoğun, güçlü, kalıcı ve fark edilir bir parfüm olmuş. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün kalıcılık yapar. Fark edilirlik her daim saldırgandır. Hızlı akışkanlıkla tene oturur ve yapışır.

Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme- bence son derece erkeksi bir kokudur. Kokusuna birçok kadının tahammül edemeyeceğini düşünüyorum. Erkekler rahatlıkla kullanır. Kısaca şöyle toparlayalım...

Erkeksi baharatlar ve kadınsı çiçekler= Açılış böyle olmuş. Önce tozlu, sabunsu ve pudralı çiçekler baskındır. Menekşe, sümbülteber, yasemin ve kediotu olarak tahmin ettim. Bu çiçekler zaman zaman, makyaj malzemesi gibi kokular vermesiyle, burun ve zihin algınızı zorluyor. Tene çabuk oturmasıyla, baharatlı tonlar etkin olacaktır. Karabiber- kırmızı biber merkezli baharatlar sıcak ve tozludur. Parfüm uzun süre baharat- çiçek harmanıyla gidiyor.

Tozlu odunsu notalar= Bunlar sonda baskındır. Paçuli ve sedir ağacı topraksı tonlardadır. Buna koyu ve kirli bir amber katılıyor ve kapanışa yönelme görülüyor.

Paco Rabanne- Ultraviolet Pour Femme- sade, basit ve kompakt ( derli- toplu ) bir koku karakterine sahiptir. Sürprize yer vermez. Sonbahar- kıştan başka mevsime uymaz. Akşam ve soğuk hava kokusudur. Çok sıcakta sıkılmaz. Açık hava partileri, davetleri ve gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder