21 Haziran 2020 Pazar

Paco Rabanne- Lady Million Eau De Toilette / 2012




















Paco Rabanne- Lady Million Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız parfüm firmasıdır. Bu defa Paco Rabanne- Lady Million Eau De Toilette isimli parfüm  hakkında yazı yazacağız.

Tatlı, yumuşak, ekşimsi ve biraz tozlu bir yapısı var. Çiçeksi notalar önemli oluyor. Yeşil bitkiler, turunçgiller ve misk notaları genel şekillenmede görülür. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda yer alıyor.

Üst- portakal çiçeği, müge, zambak,

Orta- gardenya, sümbül,

Alt- paçuli, bal.

Paco Rabanne- Lady Million Eau De Toilette isimli parfüm şöyle değerlendirilecektir :

Açılışta çiçeksilik egemendir. Portakal çiçeği, frezya, yasemin olabilir. Geri planda turunçgilli hissiyat var. Tatlı ve dinamik turunçgillerden mandalina ve portakal algılanıyor. Yumuşak ve kremsi kokular başlangıcı oluşturmuş. Sonra yumuşak- tatlı çiçekler ile biraz tozlu- sabunsu çiçeklerin harmanı önemlidir. Açılıştaki beyaz çiçekler yerinde duruyor. Buna katılan sabunsu çiçekler daha baskındır. Sümbülteber, iris ve gardenya olabilir. Kapanışta da yumuşak misk ve odunsu notalar ( paçuli ) var...

Paco Rabanne- Lady Million Eau De Toilette isimli parfüm dengeli tatlılık ve uyumlu aromalara sahiptir. Sade, basit ve gösterişsiz koku tarzı var. Sabunsu çiçekler ve misk, sıcaklığı bir miktar arrtırmış. Bundan ötürü, biraz dengeli sıkılmalıdır. Sonbahar- ilkbahar arası bir döneme uyar. Öğleden sonra- akşam vakti ve soğuk havalar için idealdir. Günlük kullanıma müsaittir. Kaliteli bir kolonya kadar fark edilir ve kalıcı olacaktır. Tene yakın durur. Akışkanlık hızlıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder