24 Haziran 2020 Çarşamba

Paco Rabanne- Olympea EDP / 2015



























Paco Rabanne- Olympea parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz.: onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır.

Paco Rabanne- Olympea isimli parfümü yazacağım. Sade, basit ve gösterişsiz bir kokusu var. Tatlı, yumuşak, sucul, kremsi ve tuzlu bir yapıdadır. Ara nüanslarda bir miktar pudralı ve hafif baharatlı rayihalar algılanır. Meyve, çiçek, vanilya ve odunsu nota gibi aromalar var. Oryantal- çiçeksi grupta olması düşünülmüş.

Üst- yeşil mandalina, yasemin, zencefil çiçeği,

Orta- vanilya, tuz,

Alt- ambergis, kaşmir ağacı, sandal ağacı.

Paco Rabanne- Olympea- genel beğeniye uygundur. Günlük kullanım ve sosyal faaliyet kokusudur. Genellikle yaz sezonu olmak üzere, her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Erkek kullanımına da izin verir. Kalıcılığı gün boyu etkilidir. Kuvvetli ve yoğun aromaları var. Fark edilirliği ilk anda yüksektir. Sonra hızlı akışkanlıkla tene oturur. Sahibine kendini hissettirir.

Paco Rabanne- Olympea- taze, enerjik ve canlı bir açılış yapmakta. Aslında parfümün geneli böyledir. Turunçgiller biraz metaliktir. Mandalina, limon seçiliyor. Yeşil çay, fesleğen gibi bitkiler var. Sonra yumuşak ve tatlı çiçekler gelir. Frezya, menekşe, gül ve yasemin var. Pembe biber hissediliyor. Çiçekler orta katmanda önemlidir. Bütün aromalara sucul etkiler verilmiştir. Ama genel bir sıcaklık dikkat çeker. Bir miktar tozlu rayihalar var. Kremsi ve yumuşak vanilya sonlara doğru etkilidir. Sandal ağacı sıcak ve tuzlu yapı gösterir. Parfüm tenden böylece ayrılıyor.

Kadın parfümlerinin geneli açısından bir sürpriz yok. Güvenle kullanılabilir. Dengeli ve uyumlu notalar var. Tatlılık sonlarda biraz artar. Ancak rahatsız etmez. Özellkle orta kısımdan itibaren aromalarda bir toparlanma ve bütünleşme görülür. Bu da parfümün yekpare- tek parça algılanmasına yol açmıştır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder