9 Haziran 2020 Salı

Mancera- Black Vanilla EDP / 2017

 















Mancera Black Vanilla EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Mancera- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi Mancera- Black Vanilla isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, kremsi, sabunsu, ferah, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri var. Misk, vanilya, hindistancevizi sütü, çiçeksi notalar ve meyveler barındırmakta. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üst- kuş üzümü, beyaz şeftali, hindistancevizi, bergamot,

Orta- menekşe, yasemin, gül, 

Alt- vanilya, beyaz misk.

Mancera Black Vanilla- kremsi ve tatlı meyvelerle açılıyor. Kuş üzümü, şeftali ve ahududu olabilir. Devamında sabunsu karakterde çiçeksi notalar ( menekşe, gül, papatya, yasemin ) var ve bunlar hindistancevizi sütüyle yumuşatılmıştır. Son kısımda gene kremsi tonlarda  yapay vanilya ve misk kombinesi bulunuyor.

Mancera- Black Vanilla isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla çiçeksi bölüme geçiliyor. Bundan sonra fark edilirliği daha çok, dışarıya karşı etkili olmakta. Genele yayılan kremsi & sabunsu rayihalar nedeniyle tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter. Çabuk terleyen yağlı tende, gene aynı minvalde ( tatlı- kremsi- sabunsu kokular ) gün boyu kuvvetli kalıcılığı var. Son bölümdeki yapaylık beni pek rahatsız etmedi. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekândaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder