15 Haziran 2020 Pazartesi

Memo- Marfa EDP / 2016





Memo Marfa EDP isimli parfümün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Memo- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Memo- Marfa isimli parfümü konu seçtim. Bayan parfümü olarak değerlendirilebilir. Genelde tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmekte.

Üst- portakal çiçeği, mandalina,

Orta- sümbülteber, sabır otu ( agave ), ylang ylang,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, beyaz misk, vanilya.

Memo- Marfa isimli parfüm tatlı ve enerjik turunçgiller ( limon, portakal ) ile açılıyor. Bunu turunçgilli- yeşil kokan çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, limon mine çiçeği ) takip ediyor. Son kısımda ikisi de gayet tatlı verilmiş odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve vanilya var. Bununla beraber, tene oturma evresinde kremsi turunçgiller ( mandalina ) ve kremsi çiçekler ( yasemin, osmanthus ) algılanıyor. Bir de baharatlı ve hafif kremsi sümbülteber var. Ayrıca son fazda vanilyalı misk formuna giriyor.

Memo- Marfa isimli parfüm, genel hatlarıyla turunçgillerle desteklenmiş ferah yeşil çiçeksi notalar ve vanilyadan oluşuyor. Diğerleri sonradan koku karakterine dahil oluyor. Örneğin, vanilyalı- kremsi beyaz çiçekler... Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir.  Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder