30 Haziran 2020 Salı

Prada- Candy Pour Femme EDP / 2011


























Prada- Candy Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Prada- İtalyan moda markasıdır. Prada- Candy Pour Femme- tatlı, sıcak, pudralı, yumuşak ve şekerli rayihalar vermekte. Karamel, yumuşak baharat, çiçek ve vanilya gibi koku nüansları var. Oryantal- vanilyalı grupta yer almakta. Karamel, tozlu notalar, misk, vanilya ve benzoin aromaları açıklanmakta.

Prada- Candy Pour Femme- genelde şekerli bir tatlılık veriyor. Bu durum, kapanıştaki vanilya, misk ve reçinelerden kaynaklanıyor. Açılışta da harman halinde karamel ve tatlı baharatlar ( kakule, safran ) var. Pudralı ve bir miktar tatlımsı çiçekler ( iris, yasemin ) önemlidir. Fark edilirlik ve kalıcılık çok yüksek değil. Bu konuda kaliteli bir kolonya kadar etkilidir. Çok sıcakta sıkılmaz. Yoğun ve güçlü kokusu var. Dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter.



Prada-Candy Pour Femme- sonbahar- kış, serin yaz akşamları, yağmurlu havalar için idealdir. Kapalı alanlarda dozajına dikkat edilmelidir. Daha çok, açık havada- dışarıda gerçekleşen sosyal faaliyetlar ( davet, kokteyl ) için uygundur. Hızlı bir akışkanlıkla tene oturmaktadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder