1 Temmuz 2020 Çarşamba

Yohji Yamamoto- Yohji Yamamoto Pour Femme EDP / 2013





















Yohji Yamamoto- Yohji Yamamoto Pour Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Yohji Yamamoto- Japon moda markasıdır. Yohji Yamamoto- Yohji Yamamoto Pour Femme ismini taşıyan parfümü kısaca değerlendireceğiz. Meyveli, çiçeksi ve odunsu notalar veriyor. Tatlı, tozlu, pudralı ve yapay aromaları var. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- armut, kuş üzümü, bergamot,

Orta- iris, yasemin, zambak,

Alt- sedir ağacı, kediotu, misk, sandal ağacı.

Yohji Yamamoto- Yohji Yamamoto Pour Femme- çilek, armut ve kuş üzümü gibi ferah tatlı meyvelerle açılmakta. Sonra iris, kediotu ve yasemin gibi, tozlu ve pudralı kadınsı çiçekler geliyor. Kapanışta odunsu notalar ve misk var. Sandal ağacı ve vanilya burada, özellikle tene oturma döneminde önemlidir. Bu aromalar tozlu, pudralı ve yapay kullanılmış. Misk notası da aynı biçimdedir.

Orta bölümdeki çiçekler makyaj malzemesi, ruj ve fondöten kokuları veriyor. Son kısımda ahşap tonlamaları belirgindir. Orta katman ve kapanıştaki aromalar dengeli dozaj, sonbahar- kış / soğuk hava / akşam kullanımı ve açık hava- dış mekân davet ve kokteylleri ve gece gezmeleri gibi şartları önümüze koymaktadır.

Yohji Yamamoto- Yohji Yamamoto Pour Femme- açılış hariç, hiç tatlılık barındırmıyor. Aromalar iç içe geçerek harmanlanmış. Bu da, açılıştan sonraki bölümlerin tek parça olarak algılanmasına yol açmaktadır. Akışkanlık yavaştır. Ama tene oturduktan sonra, ahşap- vanilya- feminen çiçekler sıralamasıyla tene yapışır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcı olmaktadır. Fark edilirlik ilk anda yoğundur, sonra sakinleşir ve normale döner. Gene de soğuk havalarda çiçek, vanilya ve ağaç akorlarıyla esmektedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder