19 Temmuz 2020 Pazar

Yves Saint Laurent- Mon Paris Eau De Parfum / 2016

 















Yves Saint Laurent Mon Paris Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Yves Saint Laurent- Fransız moda markasıdır. Şimdi Yves Saint Laurent- Mon Paris Eau De Parfum isimli bayan parfümünü incelemeye karar vermiş bulunuyoruz. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, ozonlu notalar, odunsu notalar, amber ve vanilya içeriklerine sahiptir. Tatlı, şekerli, kremsi, yapay, sıcak, serin, yumuşak ve ferah yapıdadır. Şipre- meyveli kategoride gösteriliyor.

Üst- çilek, ahududu, armut, portakal, mandalina, bergamot, calone molekülü,

Orta- şakayık, Arap yasemini, Çin yasemini, tatula çiçeği, portakal çiçeği,

Alt- paçuli, Endonezya paçuli yaprağı, beyaz misk, vanilya, ambroksan, meşe yosunu, sedir ağacı.

Yves Saint Laurent- Mon Paris Eau De Parfum isimli parfümün açılışında, şekerli tatlılığa meydan veren meyveler ve turunçgiller görülüyor. Meyveler daha baskın olmak üzere çilek, ahududu, armut, bergamot, portakal ve mandalina çeşnisi vardır. Yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar orta bölümü doldurmuştur. Gül, şakayık, yasemin ve portakal çiçeği sıralanıyor. Çiçekler tatlı ve ozonlu rayihalar vermektedir. Kremsi ama yapay aromalarla sona geliniyor. Bunlar paçuli tandanslı odunsu notalar, amber ve vanilyadır. 

Yves Saint Laurent- Mon Paris Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Oldukça hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Eau De Parfum formatında olmasının etkisiyle, çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Nota geçişleri başarılıdır. Genele yayılmış şekerli tatlılık / kremsilik nedeniyle, günün farklı saatlerinde dozaj ayarı yapılarak tene sıkılabilir. Örneğin üç- yedi fıs. Bunun dışında, son bölümdeki yapaylık beni rahatsız etmedi. Yeşil ve ferah çiçeksi notalarla günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyabilecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder