22 Temmuz 2020 Çarşamba

Versace- Crystal Noir Eau De Toilette / 2004

 















Versace- Crystal Noir Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Versace- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Versace- Crystal Noir Eau De Toilette isimli bayan parfümünü incelemek üzereyiz. Baharatlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Sabunsu, pudralı, kremsi, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintileri var. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- zencefil, kakule, karabiber,

Orta- portakal çiçeği, şakayık, gardenya, hindistancevizi,

Alt- sandal ağacı, misk, amber.

Versace- Crystal Noir Eau De Toilette isimli parfümün başlangıcındaki kremsi tonlardaki biberli baharatlar ( karabiber, zencefil, kakule ), kısa süre sonra yerini sabunsu ve pudralı çiçeksi notalara ( nergis, sümbülteber, mimoza ) bırakmaktadır. Tene oturma devresinde, baharatlar da sabunsu olacaktır. Devamında yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, sardunya, şakayık, gardenya ) algılanıyor. Gene sabunsu tarzdaki odunsu notalar ( sandal ağacı ) misk aromalarıyla sona gelinmektedir. 

Versace- Crystal Noir Eau De Toilette isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Aslında oldukça hızlı bir akışkanlıkla tene yerleştiği söylenebilir. Çünkü kremsi baharatlar çok çabuk geçiliyor, çiçeksi notalar tende çok baskın hale geliyor ve baharatlar kısa sürede sabunsu biçimlere tahvil ediyor. Koku karakteri silme sabunsudur. Sonrasında sahibine ve dışarıya karşı biraz boğucu ve saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Tene dengeli sıkılması gereklidir. Üç- dört fıs yeter. Koku karakterinin neredeyse tamamının sabunsu & pudralı olması EDT versiyonuna göre kalıcılık ve fark edilirliği yükseltmiş ve parfümün tene dengeli dozaj verilmesini zorunlu kılmıştır. Dengeli sıkılmadığı takdirde baş ağrısı yapıyor. Sabunsu rayihaların yoğun olduğu aromalarda bariz bir yapaylık hissediliyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder