25 Temmuz 2020 Cumartesi

Versace- Bright Crystal EDT / 2006
























Versace Bright Crystal parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Versace- İtalyan moda firmasıdır. Versace- Bright Crystal isimli parfüm yorumlanacaktır. Yağmur sonrası ıslanmış kır çiçeklerinin kokusunu bize sunmaktadır. Çiçek, meyve, odunsu notalar ve amberle şekillenmektedir. Tatlı, yumuşak ve sucul bir yapısı vardır. Çiçeksi- meyveli grubunda gösterilmektedir.

Parlak Kristal.

Üst- yuzu, nar, su notaları,

Orta- lotus, manolya, şakayık,

Alt- misk, maun ağacı, amber.

Versace- Bright Crystal- tatlı ve enerjik meyve başlangıcı ( mandalina, nar, vişne ) ve bunu takip eden sucul- yumuşak çiçek katmanı ( şakayık, lotus, frezya ) ile günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Kapanış bölümündeki yumuşak amber ve kuru ahşapsı notalar ile kalıcılık ve fark edilirlik bir nebze artmaktadır. Yani kaliteli bir kolonyadan biraz daha başarılı kalıcı- fark edilir değerlere sahip olmaktadır. Günlük kullanımda tazelenebilir. Tene özgürce sıkılabilir.

Versace- Bright Crystal- orta katmanda, ferah- yeşil bitkisel- sucul çiçek temalarıyla beğenilecektir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülür. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Kokusu çok değişmez ve düz çizgide gider. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder