13 Mayıs 2023 Cumartesi

Michael Kors- Super Gorgeous! Eau De Parfum Intense / 2021

 















Michael Kors- ABD moda şirketidir. Bugün Michael Kors- Super Gorgeous! Eau De Parfum Intense isimli bayan parfümüyle ilgili yorum yapacağız. Turunçgiller, tütün, çiçeksi notalar, amber, baharatlar ve tonka fasülyesi içeriklidir. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- mandalina, mür ağacı reçinesi, bergamot,

Orta- ylang ylang, yasemin, portakal çiçeği, iris,

Alt- amber, tütün, sedir ağacı, tonka fasülyesi, buhur, sandal ağacı.

Michael Kors- Super Gorgeous! Eau De Parfum Intense isimli parfümün başlangıcında kremsi ve şekerli turunçgiller yer alıyor. Bergamot ve mandalina var. Sonrasında çiçeksi notalar sahne alacaktır. Neroli ve osmanthus gibi yeşil ve ferah kokan çiçekler ilk sırada bulunmakta. Bunu kremsi çiçekler takip etmekte. Yasemin ve iris olabilir. Ara nüans olarak baharatlı geçişler yapılmış. Tatlı tarçın- kakule ikilisini görüyoruz. Devamında tekrar çiçeksi notalar var. Bu kez pudralı ve hafifçe baharatlı tarzda ylang, ylang, mimoza ve nergis tahmin edilmekte. Yapay bir tatlılık barındıran amber- tütün- tonka fasülyesi troykasıyla sona gelinecektir.

Michael Kors- Super Gorgeous! ( Super Muhteşem ) Eau De Parfum Intense isimli parfümde baştan sona sıcak aromalar hissediliyor. Bu sıcaklık son bölümde daha da artmakta. Dengeli bir kremsilik ve pudramsılık var. Tatlı ve şekerli aromalar ise yapaylıktan kurtulamıyor. Ancak bu durum beni rahatsız etmedi. Gene de şekerlilikten pudralılığa doğru giden koku karakterine sonlarda iyice belirginleşen yapaylık eklenince, tene dengeli dozaj verilmesi gerekecektir. Üç- dört fıs yeter. Aynı minvalde yoğun kremsi- pudramsı yapısı kalıcılık ve fark edilirliği yükseltmiştir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Biraz yavaş akışkanlıkla yarım saat içinde tene yerleşiyor. Ne var ki, tene yakın kalmıyor, aksine özellikle dışarıya karşı yoğun fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki ün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmakta. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünebilirsiniz.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder