24 Haziran 2023 Cumartesi

Salvatore Ferragamo- Intense Leather EDP / 2021

 















Salvatore Ferragamo- İtalyan ayakkabı tasarımcısı bir şirkettir. Şimdi Salvatore Ferragamo- Intense Leather isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Tatlı, ferah, sucul, yumuşak, yapay, serin ve sıcak rayihaları var. Turunçgiller, meyveler, baharatlar, çiçeksi notalar, deri, meşe yosunu ve amber içeriklidir. Deri grubunda gösteriliyor.

Üst- mandalina, pembe biber, adaçayı,

Orta- elma, iris, vadi zambağı,

Alt- deri, dünyevî notalar, misk, meşe yosunu.

Salvatore Ferragamo- Intense Leather isimli parfümün açılışında ferah, tatlımsı ve yeşil kokan turunçgiller ve meyveler var. Mandalina, elma ve portakal sıralanıyor. Arada, tatlı pembe biber gibi baharartımsı nüanslar olacaktır. Sonra gene yeşil ve ferah kokan tatlı aromalar hissettim. Sucul tarzda çiçeksi notalar bulunuyor. İris, zambak ve lotus algıladım. Yapay deri, yeşil kokan meşe yosunu ve gene yapay bir tatlılık barındıran amber, son bölümü meydana getirmektedir.

Salvatore Ferragamo- Intense Leather isimli parfüm, büyük ölçüde yeşil / bitkisel kokan aromalardan ( turunçgillerden meşe yosununa değin ) oluşuyor. Bunlar serin bir yapıdadır. Pembe biber ve amber notaları ise sıcaktır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü yapay deri ve amber rahatsız etmiyor. Aromatik- yeşil erkeksi kolonya gibi düşünülebilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder