27 Mayıs 2023 Cumartesi

Giorgio Armani Prive- Cypres Pantelleria EDT / 2021

 















Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bugün Giorgio Armani Prive- Cypres Pantelleria isimli parfümü değerlendiriyorum. Tatlımsı, buruk, ferah ve yumuşak yapısı var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, aromatik otlar, sucul notalar, meşe yosunu ve amber içeriklidir. Şipre grubunda gösteriliyor.

Üst- ağaç kavunu, bergamot, neroli, mandalina,

Orta- selvi bitkisi, sucul notalar, adaçayı,

Alt- meşe yosunu, vetiver, amber ağacı, paçuli.

Giorgio Armani Prive- Cypres Pantelleria- ferah ve enerjik şipremsi kolonya açılışı yapıyor. Tatlımsı ve buruk turunçgiller ve erkeksi çiçeksi notalar algıladım. Ağaç kavunu, bergamot, mandalina, portakal çiçeği ve turunç yaprağı tahmin ettim. Daha yeşil ve ferah kokan sucul aromalar önemlidir. Burada özellikle tematik selvi bitkisinin kokusunu alıyorum. Adaçayı ve meşe yosunu da var. Yüksek tatlılık veren yapay amber, kapanışı yapmıştır.

Giorgio Armani Prive- Cypres Pantelleria isimli parfüm, aslında çok kaliteli ve temiz aromatik- yeşil kolonya havasındadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Sondaki yapaylık bilinçli bir tercih olmalıdır ve rahatsız etmiyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder