26 Haziran 2023 Pazartesi

Givenchy- Gentleman Eau De Toilette Intense / 2021

 















Givenchy- Fransız moda markasıdır. Şimdi Givenchy- Gentleman Eau De Toilette Intense isimli parfümü incelemek istiyoruz. Tatlı, kremsi, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Baharatlar, çiçeksi notalar, aromatik otlar, tonka fasülyesi ve vanilya içeriklidir. Aromatik- baharatlı kategorisinde gösterilebilir.

Üst- kakule, defne ( reyhan ), bergamot,

Orta- iris, selvi bitkisi,

Alt- kumarin ( tonka fasülyesi ), sedir ağacı.

Givenchy- Gentleman Eau De Toilette Intense isimli parfümün başlangıcında, aromatik tarzda yumuşak ve tatlımsı baharatlar vardır. Kakule, muskat ve tarçın biçiminde sıralanır. Devamında yeşil ve ferah aromalar koku gidişatına egemendir. Reyhan ( defne ), selvi bitkisi, iris ve menekşe gibi aromatik otlar ve erkeksi özellikler barındıran çiçeksi notalar hissetim. Bir süre sonra baharatlar bile yeşil ve ferah hale geliyor. Kremsi ve yapay tonka fasülyesi- vanilya ikilisi kapanışı yapmıştır.

Givenchy- Gentleman Eau De Toilette Intense isimli parfüm, tene oturma döneminde bir nebze baharatların ve büyük ölçüde çiçeksi notaların iyice kremsi hale gelmesi ve bunlara yüksek tatlılıktaki tonka fasülyesi- vanilyanın katılmasıyla günümüz şekerli fujerlerine bir örnek teşkil etmekte. Sıcaklık son bölümde artıyor. Ancak yeşil / bitkisel hava, kendini her zaman bir yerlerden hatırlatıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Yavaş akışkanlıkla, yarım saat içinde tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirlik yapacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı vardır. Tene dengeli sıkılması gerekir. Dört- beş fıs yeter. Orta katmanın sonlarından itibaren giderek artan düzeyde etkili olan ve yapaylık barındıran yüksek kremsilik ve tatlılık, kalıcılık ve fark edilirlik performansını arttırmış ve fakat parfümün tene dengeli dozajlanmasını zorunlu kılmıştır. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekânda düzenlenen devet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder