24 Mayıs 2023 Çarşamba

Amouage- Boundless Man EDP / 2021

 















Amouage- Umman kraliyet ailesinin sahibi olduğu niş parfüm şirketidir. Şimdi Amouage- Boundless Man isimli parfümü yorumlayacağım. Turunçgiller, baharatlar, vanilya, reçineler, tütün, gurme notalar ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, kuru, asitli, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintiler sunuyor. Odunsu- baharatlı grupta gösterilmekte.

Üst- kan portakalı, kakule, zencefil, elemi reçinesi,

Orta- vanilya, benzoin,

Alt- tütün, mür ağacı, kakao, tütsü, gayakum ağacı, vetiver, papirüs, paçuli, meşe yosunu.

Amouage- Boundless Man isimli parfümü, büsbütün tatlı ve sıcak aromalar yönetiyor : Başlangıçta asitli turunçgiller ( kan portakalı ) destekli biberli baharatlar ( kakule, zencefil, muskat ) hissediliyor. Devamında vanilya & vanilyalı reçineler sahne almakta. Sonlara doğru aromatik tütün ve gurme notalar ( kakao ) ve kuru odunsu notalar ( öd ağacı ) algılanacaktır. 

Amouage- Boundless Man isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Bunu takiben, özellikle dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği söz konusudur. Baharatlı- vanilyalı- ahşapsı ( öd ağacı ) koku karakteri vesilesiyle çabuk terleyen yağlı tende üç boyunca kuvvetli kalıcılık performansına ulaşmakta. Genele yayılan ve vanilyalı reçineler aşamasında yapaylığa meyleden tatlılıktan dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Buna karşılık nota geçişleri başarılıdır. Sonbahar- kış sezonu, soğuk havalar ve akşam saatleri için idealdir. Dış ortam kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde düşünülecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder