15 Temmuz 2023 Cumartesi

Giorgio Armani- My Intense EDP / 2021

 















Giorgio Armani- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Giorgio Armani- My Way Intense isimli bayan parfümünü yorumlamaktayız. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, şuruplu, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri vardır. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Oryantal- çiçeksi grubunda gösteriliyor.

Üstte portakal çiçeği, acı portakal, ortada Hint sümbülteberi, sümbülteber ve alt notlarda vanilya ve sandal ağacı aromalarına yer verilmiş. Buna eklemeler yapacağız. 

Giorgio Armani- My Way Intense isimli parfümün açılışında şekerli ve şuruplu meyveler ve turunçgiller vardır. Kuş üzümü, ahududu, armut ve portakal olabilir. Orta katmanda çiçeksi notaların hakimiyetiyle karşılaşıyoruz : Neroli, portakal çiçeği ve menekşe şekerlidir. Yasemin, sümbülteber ve osmanthus da kremsidir. Kapanış bölümünde gene kremsi tonlardaki vanilya, sandal ağacı tandanslı odunsu notalar ve amber bulunuyor. Son fazda pudralı misk, yapay olduğundan baş ağrıtıyor.

Giorgio Armani- My Way Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Oldukça yavaş akışkanlıkla, iki saat içinde tene yerleşmektedir. Sonrasında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan bir fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Parfümün EDP konsantrasyonunda olması, şekerli, tatlı ve kremsi rayihaların baştan sona etkisini sürdürmesi ve özellikle de pudralı misk notasının baş ağrıtabilmesi gibi etkenlerle kalıcılık ve fark edilirlik artarken aynı zamanda tene dengeli sıkılması gerekliliği ortadadır. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder