9 Temmuz 2023 Pazar

Salvatore Ferragamo- Spicy Leather Parfum / 2021

 















Salvatore Ferragamo- İtalyan ayakkabı tasarımcısı bir markadır. Bugün Salvatore Ferragamo- Spicy Leather isimli parfüm hakkında görüşlerimizi açıklayacağız. Baharatlar, deri, odunsu notalar ve amber içeriklerine sahiptir. Tatlı, sıcak, koyu, yapay ve yumuşak yapıdadır. Deri- baharatlı grubunda gösterilebilir.

Üst- safran, bergamot, limon,

Orta- karabiber, muskat, adaçayı, sedir ağacı,

Alt- deri, sandal ağacı, paçuli.

Salvatore Ferragamo- Spicy Leather isimli parfümün başlangıcındaki safran, karabiber ve muskat gibi baharatlar, sıcak, biberli ve tatlımsıdır. Bunu koyu ve yapay deri notası takip eder. Odunsu notalar ( sandal ağacı, paçuli ) ve amber aromaları da sıcak ve yumuşak olup yapay bir tatlılık veriyor ve sona geliniyor. 

Salvatore Ferragamo- Spicy Leather isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan ve yoğun bir fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca güçlü kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Genele yayılmış sıcaklık, tatlılık ve ortalardan itibaren görülen yapaylık nedeniyle / vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve fakat durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder