9 Haziran 2023 Cuma

Calvin Klein- Euphoria Intense For Woman Eau De Parfum / 2021

 















Calvin Klein- ABD moda markasıdır. Şimdi Calvin Klein- Euphoria Intense For Woman Eau De Parfum isimli parfüm hakkında konuşacağız. Meyveler, turunçgiller, vanilya, odunsu notalar, aldehitler ve çiçeksi notalar barındırmakta. Ekşimsi, buruk, metalik, tatlı, şekerli, kremsi, sabunsu, pudralı, sıcak ve yapay esintileri var. Şipre- meyveli kategorisinde gösterilmiş.

Üstte kuş üzümü, ortada orkide ve alt notalarda paçuli aromaları açıklanıyor. Buna ilaveler yapacağız.

Calvin Klein- Euphoria Intense For Woman Eau De Parfum isimli parfüm, aldehitler ve sonradan şekerli hale dönüşen ve fakat şimdi ekşimsi, buruk ve metalik rayihalar salan meyveler ve turunçgillerle başlıyor. Kuş üzümü, armut, mandalina ve ahududu olacaktır. Orta bölümden sona değin çiçeksi notaları görmekteyiz. Önce şekerli ve kremsi çiçekler ( neroli, şakayık, zambak, gül, frezya, iris )  sahne alıyor. Sonra da sabunsu ve pudralı çiçekler ( orkide, manolya, nergis, mimoza, yasemin ) geliyor. Yapay tatlılık veren vanilya ve gene yapay odunsu notalarla ( paçuli ) kapanış gerçekleşmiştir.

Calvin Klein- Euphoria Intense For Woman Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleştiğini düşünüyoruz. Ne var ki tene yakın kalmıyor, aksine sahibine ve dışarıya karşı boğucu bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende, dört gün süren kuvvetli kalıcılık performansı göstermekte. Şekerli, kremsi, sabunsu ve pudralı rayihalar çok yoğun biçimde parfümü domine ettiğinden, kalıcılık ve fark edilirlik değerleri yükselmiştir. Ancak şekerliden pudralıya kadar uzanan koku / tonlama değişimleri ve parfümün büyük kısmı için geçerli olan yapaylık nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde daha iyi sonuç verecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder