29 Mayıs 2023 Pazartesi

Dolce & Gabbana- The One Gold For Him Eau De Parfum Intense / 2021

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Bugün Dolce & Gabbana- The One Gold Form Eau De Parfum Intense isimli parfümü yorumlayacağım. Turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar, deri, amber ve misk aromaları barındırıyor. Keskin, tatlımsı, şekerli, asitli, kuru, sıcak ve yapay esintiler sunmakta. Odunsu- oryantal grubunda değerlendirilebilir.

Üst- kan portakalı, zencefil, bergamot,

Orta- adaçayı, kakule, sardunya,

Alt- paçuli, amber ağacı, vetiver.

Dolce & Gabbana- The One Gold For Him Eau De Parfum Intense- keskin, tatlımsı ve asitli turunçgillerle ( kan portakalı, bergamot ) açılmıştır. Devamında biberli ve tatlımsı sıcak baharatları ( zencefil, tarçın, kakule ) görmekteyiz. Sonlara doğru kuru odunsu notalar ( paçuli ) ile birlikte yapay ve plastik tarzda deri notası vardır. Gene yapaylıktan kurtulamayan amber- misk ikilisiyle kapanış gerçekleşmiştir.

Dolce & Gabbana- The One Gold For Him Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Nane ve gül notası eksiğiyle, Paco Rabanne- One Million isimli parfümü andırıyor. Modern- tatlı baharatlı parfüm geleneğini sürdürmekte. Yapay ve plastik deri notası koku formunu bozmuştur. Tene oturma evresinde amber ve misk notaları şekerli bir tatlılığa kayıyor. Bu nedenle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uygun olacaktır. Ayrıca dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanılabilir. Nota geçişleri başarılı yapılmış. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende ise, baharatlı ve derili rayihalarıyla gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder