13 Haziran 2023 Salı

Valentino- Donna Born In Roma Yellow Dream EDP / 2021

 















Valentino- İtalyan moda markasıdır. Bugün Valentino- Donna Born In Roma Yellow Dream isimli bayan parfümünü incelemeye karar verdik. Tatlı, kremsi, şekerli, pudralı, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, amber, meyveler, çiçeksi notalar ve misk içeriklidir. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üstte limon, ortada gül ve alt notalarda beyaz misk aromaları açıklanmıştır. Buna ilaveler yapacağız. 

Valentino- Donna Born In Roma Yellow Dream isimli parfümünü açılışında şekerli meyveler ve kremsi turunçgiller olduğunu düşünüyoruz. Ahududu, aslan meyvesi, limon ve portakal olabilir. Daha sonra çiçeksi notalar geliyor. Kremsi çiçeklerden gül baskındır. Zambak ve frezya da algılanıyor. Yalnız, pudralı çiçeksi notaların olduğunu da tahmin ediyoruz. Yasemin, ebegümeci ve iris olmalıdır. Yapay tatlılıktaki misk- amber ikilisiyle kapanış gerçekleşmiştir. 

Valentino-- Donna Born In Roma Yellow Dream isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duracaktır. İlk anda tene yakın kalma eğiliminde olan fark edilirliği, 1 saat içinde yavaş yavaş dışarıya karşı esmeye başlıyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu etkili ve tatminkâr kalıcılığı var. Tene dengeli sıkılması lazımdır. Dört- beş fıs yeter. Şekerli, pudralı, yapay ve kısmen de kremsi rayihalarından dolayı kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve tene dengeli sıkılması şart olmuştur. Tene dengeli sıkılması şartıyla günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yönelik kullanım opsiyonu yaratılabilir. Ayrıca dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder