20 Haziran 2023 Salı

Valentino- Uomo Born In Roma Yellow Dream EDT / 2021

 















Valentino- İtalyan moda markasıdır. Bugün Valentino- Uomo Born In Roma Yellow Dream isimli parfümü yorumlamaya karar verdim. Aromatik otlar, içkimsi notalar, meyveler, turunçgiller, baharatlar, vanilya ve amber içeriklidir. Tatlı, kremsi, ekşimsi, sıcak, ferah ve yumuşak esintiler sunuyor. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst- ananas, mandalina,

Orta- zencefil, zencefilli çörek, baharatlar,

Alt- vanilya, sedir ağacı özü.

Valentino- Uomo Born In Roma Yellow Dream isimli parfümün açılışını kremsi, ekşimsi, sıcak ve yeşil ve ferah esintiler oluşturmakta. Aromatik otlar, içkimsi notalar & içki kokteyli, meyveler ve turunçgiller yer alıyor. Pelinotu, defne, sıcak cin kokteyli ve / veya pelinotu içkisi, ananas, limon ve mandalina olmalıdır. Özellikle içki kokteyli yeşil / bitkisel kokuyor. Turunçgillerden limon ekşimsi ve mandalina- ananas kremsi yapıdadır. Devamında baharatlar vardır. Tatlı ve aromatik biberli zencefil, tarçın ve kakuleyi çok beğendim. Tatlı ve sıcak vanilya- amber kombinesiyle sona geliniyor. 

Valentino- Uomo Born In Roma Yellow Dream ( Roma' da Doğan Sarı Rüya ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende, gün boyu tatminkâr kalıcılığı olacaktır. Bununla birlikte gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Sıcak, tatlı ve kremsi rayihaların parfümü domine etmesi, güçlü ve yoğun kokan içkimsi notalar ve baharatlar ve yapaylığın neredeyse hiç olmaması sayesinde kalıcılık ve koku güzelliği artmış ve parfüm tene özgürce sıkılabilir hale gelmiştir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir. 

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder