28 Haziran 2023 Çarşamba

Dolce & Gabbana- Light Bleu Forever Pour Homme EDP / 2021



 

Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Dolce & Gabbana- Light Blue Forever Pour Home isimli parfümü incelemek niyetindeyim. Sucul ve ozonlu notalar, turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, odunsu notalar ve misk aromaları barındırıyor. Buruk, tatlımsı, metalik, yumuşak, ferah, serin ve yapay esintileri var. Odunsu- akuatik grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, bergamot,

Orta- ozon notaları, menekşe yaprağı,

Alt- vetiver, beyaz misk, paçuli.

Dolce & Gabbana- Light Blue Forever Pour Homme isimli parfümün açılış bölümünde bergamot, greyfurt ve limon gibi turunçgiller var. Bunlar ozonlu, sucul ve buruk yapıdadır. Gene aynı koku formunda olmak üzere, yeşil ve ferah kokan erkeksi çiçeksi notalar ( ozonlu, buruk ve sucul ) orta katmanda yer almakta. Menekşe ve sardunya algıladım. Bu bölümde, ayrıca yeşil notalar ağırlığını hissettiriyor. Aralarda yumuşak- aromatik tatlı kakule tarzında baharatımsı geçişler yapılmış. Sonlarda paçuli merkezli yumuşak odunsu notalar ve misk var. Vetiver biraz geri planda kalmış. Odunsu notalar metalik ve yapaydır. 

Dolce & Gabbana- Light Blue Forever Pour Homme isimli parfüm, genelde sucul, ozonlu ve yeşil / bitkisel bir karaktere sahiptir. Ayrıca kaliteli bir aromatik- odunsu kolonya gibi düşünülebilir. Sözün hemen burasında, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yönelik bir koku olduğunu belirtelim. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı ve fark edilirliği takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Son bölümdeki yapaylık bilinçli bir tercih olmalıdır ve rahatsız etmemektedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder