10 Haziran 2023 Cumartesi

Parfums de Marly- Oriana EDP / 2021

 















Parfums de Marly- Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Parfums de Marly- Oriana isimli bayan parfümü hakkında yorum yapacağız. Tatlı, şekerli, kremsi, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay rayihaları var. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, marşmelov, vanilya ve amber içeriklidir. Çiçeksi- meyveli / gurme kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- mandalina, greyfurt, bergamot,

Orta- portakal çiçeği, ahududu, kuş üzümü,

Alt- marşmelov, krem şanti, misk, ambrette ( misk ebegümeci ).

Parfums de Marly- Oriana isimli parfümün açılışında şekerli tatlılık veren turunçgiller ve meyvelerden meydana gelen bir harman var. Turunçgiller biraz daha baskın olmak üzere mandalina, portakal, greyfurt, kuş üzümü ve ahududu yer alıyor. Bunlar enerjik hissiyat veriyor. Orta bölümdeki kremsi çiçeksi notaları osmanthus, portakal çiçeği, yasemin ve frezya olarak adlandırabiliriz. Yapay tatlılık barındıran sıcak marşmelov, vanilya ve amber aromalarıyla sona gelinmektedir.

Parfums de Marly- Oriana isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. EDP konsantrasyonunda olmasının etkisiyle, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlayacaktır. Genele yayılmış şekerli tatlılık, kremsilik ve sondaki yapaylık beni rahatsız etmedi. Ancak günün farklı saatlerine göre dozaj ayarlamasıyla kullanılabilir. Normal şartlarda tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyar. Nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder