4 Temmuz 2023 Salı

Parfums de Marly- Delina La Rosêe EDP / 2021

 















Parfums de Marly- Fransız moda firmasıdır. Bugün Parfums de Marly- Delina La Rosêe isimli  bayan parfümünü inceleme konusu yaptık. Tatlı, şekerli, şuruplu, metalik, ferah, yumuşak, sıcak ve az miktarda yapay rayihaları var. Çiçeksi notalar, sucul notalar, meyveler, turunçgiller, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- aslan meyvesi armut, bergamot,

Orta- gül, şakayık, su notaları, çiçeksi notalar,

Alt- beyaz misk, odunsu notalar, vetiver.

Parfums de Marly- Delina La Rosêe isimli parfümün açılışında tatlı ve metalik gül, şakayık, yasemin ve frezya gibi çiçeksi notalar yer almaktadır. Buna sucul notalar eşlik ediyor ve çiçeksi notalar sucul hale geliyor. Orta bölümde şekerli tatlılıktaki meyveleri aslan meyvesi, çarkıfelek meyvesi ve armut olarak sıralayabiliriz. Bir de turunçgiller ( bergamot ) dokunuşu var. Şuruplu beyaz misk ve yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ve yeşil vetiver ) ile sona gelinmiştir.

Parfums de Marly- Delina La Rosêe isimli parfüm, gül temasına dayanıyor. Diğer çiçeksi notalar yardımcı elemandır. Çiçeksi notaların sucul ve metalik olması ve şuruplu beyaz misk, rahatsız edici olmayan bir yapaylığa sahiptir. Ne var ki nota geçişleri başarılıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılık yapması EDP formatında olmasına bağlanabilir. Tene özgürce sıkılabilir. İlkbahar- sonbahar arası geçiş dönemine, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yöneliktir. 

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder