18 Aralık 2022 Pazar

Bvlgari- Splendida Magnolia Sensuel EDP / 2018


 

 














Bvlgari- İtalyan mücevher markasıdır. Bugün Bvlgari- Splendida Magnolia Sensuel isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, sabunsu, pudralı, tozlu, yumuşak, ferah ve sıcak esintiler sunuyor. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Üst- portakal çiçeği, mandalina,

Orta- manolya, portakal çiçeği, yasemin,

Alt- misk, vanilya, paçuli.

Bvlgari- Splendida Magnolia Sensuel isimli parfümi turunçgilli- çiçeksi ferah bir başlangıç yapıyor. Tatlı ve yeşil kokan mandalina ve neroli var. Bunu gene yeşil kokan ama bu defa tropik karakterli çiçeksi notalar takip etmekte. Portakal çiçeği, yasemin ve hibiskus ( nar çiçeği ) olmalıdır. Orta katmanı, manolya temalı çiçeksi notalar domine edecektir. Büyük ölçüde sabunsu, pudralı ve tozlu yapıdaki manolya ve sümbülteber önemlidir. Son bölümde toplamda kremsi vurgular yapılmış. Kremsi ve sütlü vanilya, misk ve paçuli merkezli odunsu notalar var.

Bvlgari- Splendida Magnolia Sensuel ( Şehvetli ) isimli parfümde çiçeksi notaların ağırlığını görüyoruz. Bunlar dengeli bir dönüşümle tatlı / yeşil- tropikal- sabunsu- pudralı tonlamalar yapıyor ve bu koku geçişleri burun ve zihin algısını rahatsız etmiyor. Ne var ki, gene de tene dengeli sıkılmasını önereceğiz. Üç- dört fıs yeter. Kapanıştaki kremsi- sütlü rayihalar da ferah olmayı başarmış. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet yavaş akışkanlıkla tene yerleşmekte. Yalnız tene yakın kalmıyor, aksine sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılığı var. Pudralı, tozlu, sabunsu ve kremsi tonlamalar kalıcılık ve fark edilirlikte etkilidir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfüm seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder