5 Aralık 2022 Pazartesi

Viktor & Rolf- Flowerbomb- Nectar Eau De Parfum Intense / 2018

 















Viktor & Rolf- Hollanda merkezli moda markasıdır. Bugün Viktor & Rolf- Flowerbomb Nectar Eau De Parfum Intense isimli bayan parfümü hakkında görüşlerimizi belirteceğiz. Ekşimsi, buruk, pudralı, tatlı, kremsi, şekerli, şuruplu, metalik, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, meyveler, aromatik otlar, çiçeksi notalar, tonka fasülyesi, amber, reçineler ve odunsu notalar barındırmakta. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmekte.

Üst- barut, Çin tarçını, bergamot,

Orta- osmanthus, portakal çiçeği, yasemin,

Alt- vanilya, tonka fasülyesi, benzoin, paçuli. 

Viktor & Rolf- Flowerbomb Nectar Eau De Parfum Intense isimli parfümün açılışında ferah, metalik ve biraz da pudramsı kokular var. Ne olduğunu hemen çözemedim. Açıklanan notalarda barut yazıyor. Sonrasında parfümün aromaları daha anlaşılır hale geldi. Ekşimsi, buruk ve kremsi rayihalar algıladım. Bergamot, ahududu, portakal, Çin tarçını ve kişniş gibi turunçgiller, meyveler ve  yeşil kokan aromatik otlar hissettim. Orta katmanda pudralı & kremsi koku geçişleriyle yasemin, osmanthus, portakal çiçeği, mimoza ve zambak gibi çiçeksi notalar var. Son bölümde de toplamda şekerli tatlılık, şuruplu tonlamalar, kremsilik ve yapaylık barındıran tonka fasülyesi, amber, reçineler ( benzoin ) vanilya ve odunsu notalar ( paçuli ) yer almakta.

Viktor & Rolf- Flowerbomb Nectar Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesinin devamında, sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı gösteriyor. Tene dengeli sıkılması elzemdir. Üç- dört fıs yeter. Nota geçişleri sorunsuz olmuş. Genele yayılmış şekerli ve hatta kapanışta iyice yapışkan duruma gelen tatlılık, gene kapanıştaki yapaylık ve kremsi & pudralı koku geçişleri fark edilirlik ve kalıcılığı yükseltirken, parfümün tene dengeli dozajlanmasını zorunlu kılıyor. Orta bölümdeki çiçeksi notalardan itibaren sıcaklık devreye girmekte. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile ece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder