15 Aralık 2022 Perşembe

Zadig & Voltaire- Girls Can Do Anything EDP / 2018

























Zadig & Voltaire- Fransız moda markasıdır. Bu markanın baya kokularından, Zadig & Voltaire- Girls Can Do Anything isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, pudralı, sıcak, yapay ve bir miktar şekerli hissiyat vermekte. Meyveler, vanilya, çiçeksi notalar, amber, odunsu notalar ve hafif baharat esintileri yapacaktır. Oryantal- fujer grubunda gösterilmiş.

Girls Can Do Anything : Kızlar İçin Her Şeyi Yapabilecek biçiminde çevriliyor.

Üst- bergamot, armut, portakal çiçeği, mandalina,

Orta- tonka fasülyesi, sümbülteber,

Alt- eğreltiotu, vanilya, misk, ambroksan, karanfil, paçuli.

Zadig & Voltaire- Girls Can Do Anything- kremsi meyvelerle ( armut, portakal, mandalina ) başlıyor. Pudralı vanilya ve şekerli tonka fasülyesi hemen bunu takip ediyor. Orta bölümde pudralı yapı, sümbülteber ve yasemin tarzı çiçeksi notalarla olgunlaşmakta. Devamında ikisi de kremsi verilmiş vanilya ve paçuli sahne alacaktır. Aralarda tatlı karanfil nüansı var. Tatlı ve yapay amber kapanışı yapmaktadır.



Zadig & Voltaire- Girls Can Do Anything isimli parfümü, biz genelde pudralı ve kremsi katman olmak üzere ikiye ayırarak değerlendiriyoruz. Bu iki katman, dönüşümlü biçimde ten üzerinde egemenlik kuruyor. Tatlımsı katman ise, başta ve sonda yardımcı eleman konumunda olacaktır. Parfüm hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor ve yapışıyor. Ne var ki, aynı zamanda hem sahibine, hem dışarıya kaşı yoğun fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılık performansı iki gün boyunca etkilidir. Pudralı, kremsi ve şekerli katmanlardan dolayı tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanılması uygundur.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder