27 Ekim 2022 Perşembe

Diesel- Only The Brave Street EDT / 2018




















Diesel- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Diesel- Only The Brave Street isimli parfüm hakkında konuşacağız. Meyveler, aromatik bitkiler, baharatlar, odunsu notalar, vanilya ve gurme notalar barındırıyor. Tatlı, kremsi, şekerli, keskin ve yumuşak tarzdadır. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- fesleğen, elma, bergamot, kekik,

Orta- meyan kökü, kakule, hedione melekülü,

Alt- sedir ağacı, vetiver, vanilya, amber ağacı, paçuli.

Diesel- Only The Brave Street isimli parfüm, meyvelerin ve aromatik otların senteziyle açılıyor : Tatlı elma, keskin fesleğen, içkimsi kokan bergamot ve kekik harmanlanmış. Sonra şekerli ve biraz yapay baharatlar vardır : Şekerlenmeye neden olduğunu düşündüğümüz meyankökü ve biber- kakule ikilisi algılanmakta. Son bölüm gayet detaylı ve zengin odunsu notalar, gurme aromalar ve vanilyadan oluşuyor : Kremsi vetiver ve vanilya, tatlı kakao ve tütsü bu anlamda sayılabilir.

Diesel- Only The Brave Street isimli parfümde orta katmandan itibaren tatlılık yükseliyor ve son bölümde şekerli noktaya varıyor. Ancak bu durum beni rahatsız etmedi. Günümüz parfümlerinde görülen sevimli bir tatlılık- şekerlilik olmuş. Tene özgürce sıkılabilir. Bunun haricinde nota geçişleri başarılıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Hızlı akışkanlıkla karakterini bulmakta. Fark edilirliği ilk anda yoğun ve kesindir. Sonra tensel koku formuna geçer. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bölümünde aromatik otlar, bergamot, baharatlar, kremsi aromalar ve kakao sayesinde kalıcı olabilmekte. Biraz dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder