31 Mart 2020 Salı

Lancome- Idole Le Parfum EDP / 2019




Lancome Idole Le Parfum EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Lancome- Fransız parfüm ve kozmetik markasıdır. Bugün Lancome- Idole Le Parfum isimli parfümü değerlendireceğim. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve misk aromaları veriyor. Sucul, ozonlu, soğuk, serin, ferah, yumuşak, tatlı, şekerli ve kremsi esintiler yapmakta. Şipre- çiçeksi grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, armut,

Orta- Isparta gülü, Mayıs gülü, yasemin,

Alt- beyaz misk, vanilya.

Lancome- Idole Le Parfum- tropik tarzdaki tatlı meyvelerle ( mango, armut ) açılıyor. Açılışta şekerli rayihalar da var. Bunu tatlı gül notası takip etmekte. Orta bölümde kremsi yasemin aroması hissediliyor. Çiçeksi notalar genellikle gül ve yasemin merkezlidir. Çiçeksi notaları sucul ve ozonlu yapı destekliyor. Kremsi vanilya ve miskle kapanışa gelinecektir. Yalnız sonradan, tene oturma döneminde çiçeksi notalar yeşil- bitkisel karaktere tahvil edecektir. Bu minvalde portakal çiçeği, lotus ve şakayık tahminleri yapılabilir.

Lancome- Idole Le Parfum isimli parfüm, hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Tene dengeli sıkılırsa ( dört- beş fıs yeter ) günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Parfümün genelindeki tatlı / şekerli ve kremsi yapısal düzenden dolayı, dozaj ayarlaması yapılmak suretiyle kullanılmalıdır. Böylece en azından burun algısını zorlamaz. Buna rağmen nota geçişleri başarılıdır. Fark edilirliği ilk anda dışarıya karşı yoğun olmakla birlikte, sonradan sakinleşerek tensel koku formuna geçiyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca tatminkâr kalıcılık sağlar.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder