4 Mart 2020 Çarşamba

Issey Miyake- L 'Eau D' issey Pour Femme EDT / 1992



























Issey Miyake L' Eau D' Issey Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Issey Miyake- Japon moda markasıdır. Issey Miyake- L' Eau D' Issey Pour Femme isimli parfümü inceleyeceğiz. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Çiçeksi kolonya tarzındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik böyle değerlendirilmelidir.

Çiçeksi, meyveli ve odunsu nüanslarla biçimleniyor. Sucul, yumuşak, ozonsu ve tatlımsı kokular vermekte. Buruk ve pudralı nüanslar da kendini hissettiriyor. Çiçeksi- akuatik grupta gösteriliyor.

Üst- siklamen, gül suyu, kavun, frezya, lotus, gül, ozon notası,

Orta- karanfil, zambak, şakayık, vadi zambağı,

Alt- egzotik odunlar, sümbülteber, amber, sandal ağacı, misk, osmanthus, sedir ağacı.

Issey Miyake- L' Eau D' Issey Pour Femme- sucul- ozonsu çiçekler ( lotus, siklamen ) ve buruk meyvelerle ( kavun, mango ) açılmakta. Sonra kremsi ve yumuşak beyaz çiçekler ( gül, zambak manolya ) sahne almakta. Kapanışta da yapay- parlak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve pudralı sandal ağacı var...

Issey Miyake- L' Eau D' Issey Pour Femme- aslında özellikle yapay ve sentetik notalardan oluşturulmuş= Odunsu notalar, ozonsu çiçekler böyledir. Parfümün genelinde ozon ve su vurguları var. Tatlılık da bunun içine yedirilmiş. Notalar bu şekilde harmanlamış, iç içe geçmiş. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmekte. Tene yakın kalmakta.

Koku- 3 Kalıcılık- 2* ( Bizden daha yoğun esanslı temin edebilirsiniz ).

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder