7 Mart 2020 Cumartesi

Hunca- Caldion For Women EDT / 2011



























Hunca- Caldion For Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Hunca- Türk parfüm ve kozmetik markasıdır. Şimdi Hunca- Caldion For Women isimli parfüm hakkında söz söyleyeceğiz. Çiçeksi notalar baskındır. Ayrıca aromatik bitkiler, odunsu notalar ve misk aromaları da koku karakterini belirler. Sabunsu, pudralı, tozlu ve koyu tonlamalar yapar. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde yer alabilir.

Hunca- Caldion For Women isimli parfümün açılışındaki koku formu, ferah turunçgilli çiçekleri harmanlamış. Turunçgilli çiçeksi notalar ( turunç yaprağı, portakal çiçeği, iris ) aynı zamanda yeşil- bitkisel tarzdadır. Tozlu ve buruk bergamot algılanıyor. Sonrasında makyaj malzemesi, ruj ve fondöten kokuları yoğunlaşıyor. Buna göre ylang ylang, sardunya, sümbülteber ve yasemin tahminleri yapacağız. Çünkü sabunsu, tozlu ve pudralı vurgular hissediyoruz. Sarı çiçek & mor çiçek kombinasyonu olduğu bellidir. Son bölümde odunsu notalar baskındır. Pudralı sandal ağacı, kuru paçuli ve pudralı olmaya meyleden misk notaları ile kapanış gerçekleşiyor.

Hunca- Caldion For Women- tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Çünkü genel yapı bakımından pudralı, tozlu, sabunsu ve sıcak esintiler bunu gerektiriyor. Koku karakteri, orta bölümde tamamen çiçeksi hale geliyor ve bundan sonra düz çizgide gidiyor. İdeal sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılır. Fark edilirliği her zaman yoğun ve güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende bir günde fazla kalıcılık yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Pudralı çiçeklerle tene oturmakta. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Çok az- o da başlangıç kısmında tatlılık barındırıyor. Notalar birbiriyle uyumlu ve dengeli verilmiş. Sadece pudralı tonlamalar burun ve zihin algısı için yorucu olabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder