28 Mart 2020 Cumartesi

Lancome- Tresor La Nuit L'Eau de Parfum / 2015



















Lancome- Tresor La Nuit L'Eau de Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Lancome- Fransız kozmetik markasıdır. Bugün bu markanın bayan parfümlerinden Lancome- Tresor La Nuit L'Eau de Parfum isimli parfümü tanıtacağız. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak ve sıcak esintileri var. Gurme notalar, meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve reçineler barındırıyor. Oryantal- vanilyalı kategorisinde gösterilmekte.

Üst- armut, bergamot, mandalina,

Orta- vanilyalı orkide, gül, çarkıfelek meyvesi, çilek,

Alt- paçuli, papirüs, tütsü, aslan meyvesi, pralin, vanilya, karamel, kahve, kumarin, meyankökü.

Lancome- Tresor La Nuit L'Eau de Parfum- tatlı meyvelerle başlıyor. Çilek, ahududu ve armut baskındır. Bunu kremsi çiçekler ve kremsi vanilya takip ediyor. Bu nedenle orta bölümdeki tatlılık, şekerli tonlara kayıyor. Yasemin, gül, frezya ve şekerli orkide olabilir. Kapanışa doğru tozlu olabilen çikolata notası var. Son kısımda karamelli bisküvi, reçineler ve tonka fasülyesi yer almakta. Bu aromalar tende yapışkan ve şekerli hissiyat bırakıyor.

Lancome- Tresor La Nuit L'Eau de Parfum- şekerli tatlılıktan ötürü dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yetecektir. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, akşam saatlerine ve soğuk havalara uygundur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülecektir. Başlangıçta kısa süre tatlı meyvemsi geçiş yaşanıyor. Daha sonra kremsi katman ve gurme notalar katmanı sırasıyla tene yerleşiyor. Hızlı bir akışkanlık var. İki saat sonra karamel ve reçinelerle tene yakın duruyor. Fark edilirliği her daim yoğun ve güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tene iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmaktadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder