22 Mart 2020 Pazar

Lancome- Tresor Midnight Rose EDP / 2011



























Lancome Tresor Midnight Rose EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 esanslıdır. 

Lancome- Fransız kozmetik firmasıdır. Şimdi bu markanın kadın pafümlerinden, Lancome- Tresor Midnight Rose ( geceyarısı gül ) isimli parfümü değerlendireceğiz. Çiçeksi notalar, meyveler ve vanilya baskın koku karakteridir. Tatlı, kremsi, yumuşak ve şekerli tonlamaları var. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- gül, ahududu,

Orta- yasemin, şakayık, Çin tarçını, pembe biber,

Alt- misk, sedir ağacı, vanilya.

Lancome- Tresor Midnight Rose- aslında son derece sade, basit ve minimalist bir çalışma olmuş. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Tatlı gül, tatlı kırmızı meyveler ( çilek- ahududu ), şekerli vanilya ve misk aromaları katman halinde sırasıyla devreye giriyor. Son bölümde tatlılık yükseliyor. Bu nedenle dengeli sıkılması gerekiyor. Bu şartla günlük kullanım, sosyal ortam ve her mevsim kullanılabilir.

Lacome- Tresor Midnight Rose- kaliteli bir çiçeksi- meyveli kolonya ölçüsünde fark edilirlik ve kalıcılık yapmakta. Baskın gül notasına, parfüm tene yerleştikten sonra şakayık ve manolya gibi kremsi- sucul çiçekler yardımcı eleman olarak eşlik ediyor. Fark edilirliği tene durmasıyla belirlenir. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder