19 Mart 2020 Perşembe

Lancome- Hypnose Femme EDP / 2005



























Lancome- Hypnose Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Lancome- Fransız moda firmasıdır. Lancome- Hypnose Femme isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak ve sıcak karakterdedir. Çiçek, meyve, vanilya ve odunsu notalar gibi bileşenleri var. Oryantal- vanilyalı grubunda gösteriliyor.

Üstte çarkıfelek meyvesi, ortada yasemin, gardenya, alt notada vetiver ve vanilya aromaları verlimiş.

Lancome- Hypnose Femme- kısaca şöyle değerlendirilecektir=

Taze, enerjik ve pozitif hava veren meyvelerle açılıyor. Kuş üzümü ve ahududu olabilir. Sonrasında çiçeksi bir harman var. Yumuşak ve kremsi çiçek & tozlu ve biraz pudralı çiçek sentezini görüyoruz. Yasemin, zambak ve orkide olabilir. Kremsi ve tozlu vanilya notası, kapanışta etkilidir. Yumuşak odunsu notalardan vetiver seçiliyor. Böylece tenden ayrılmakta.

Lancome- Hypnose Femme- hızlı akışkanlıkla tene oturmakta. Tene yakın kalıyor. Fark edilirlik ve kalıcılık, kaliteli bir kolonya kadardır. Tene özgürce sıkılabilir. İlkbahar- yaz mevsiminde kullanılır. Günlük kullanım ve sosyal faaliyetler içindir. Notalar uyumlu ve dengelidir. Sonlarda vanilya şekerli hale geliyor ve tatlılık yükseliyor. Ama rahatsız etmiyor.  Esansları hafif ve yumuşak olduğu için, dozajda sorun olmaz.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun porfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder