10 Mart 2020 Salı

Lancome- Tresor Femme EDT / 1990























Lancome- Tresor Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Lancome- Fransız moda markasıdır. Lancome - Tresor isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi ve yumuşak bir kokudur. Meyve, çiçek, odunsu notalar ve vanilya gibi koku nüansları var. Oeyantal- çiçeksi kategorisinde gösterilmekte.

Üstte gül, kuş üzümü, orta notada leylak, manolya, altta sandal ağacı ve vanilya aromaları açıklanmakta.

Lancome- Tresor- tatlı ve yumuşak meyvelerle başlıyor. Buna aynı karakterde çiçekler eşlik ediyor. Kuş üzümü ve kirazın yanında, gül ve yasemin hissediliyor. Daha sonra yumuşak ve kremsi çiçeklerin harmanı vardır. Leylak, frezya ve lotus gibi sucul ve aromatik otlu çiçekler algılanır. Sonda ise, sıcaklık ve tatlılık yükseliyor. Tozlu sandal ağacı ve sedir ağacı gibi odunsu notalar var. Vanilya burada yoğun ve şekerli aromaya sahiptir.

Lancome- Tresor- genelde düz, sade ve basit bir kokudur. Genel çizgisi pek değişmez. Şekerli vanilya ve sandal ağacı ile sonbahar- kış, diğer notalarıyla ilkbahar- yaz sezonlarına yöneliyor. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcı ve fark edilir oluyor. Tene yakın duruyor. Hızlı akışkanlık yapar. Nota geçişleri başarılıdır. Vanilya ve odunsu notalar biraz yapay olmuş. Tene özgürce uygulanır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder