25 Mart 2020 Çarşamba

Lancome- La Vie Est Belle L'Eau de Toilette / 2014



























Lancome- La Vie Est Belle parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz :.onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Lancome- fransız moda markasıdır. Lancome- La Vie Est Belle ismini taşıyan parfüm hakkında bilgi vereceğiz. Sıcak, hafif, tatlı- şekerli, yumuşak ve kremsi esintileri var. Çiçeksi notalar, vanilya, meyveli notalar ve gurme tarzı gibi koku nüansları veriyor. Çiçeksi- meyveli / gurme grubunda gösteriliyor.

Üst- manolya, badem,

Orta- iris, beyaz çiçekler, paçuli

Alt- şeker şurubu, pralin, tonka fasülyesi, vanilya.

Lancome- La Vie Est Belle L'Eau De Toilette isimli parfüm tatlı meyveler ve yumuşak beyaz çiçeklerle başlıyor. Biraz ekşimsi kiraz ve badem algılanıyor. Yasemin, portakal çiçeği ve iris gibi tatlımsı- sucul çiçeklerle orta katmana geçiliyor. Son kısımda önce tatlılık artar. Karamelli vanilya ve çikolata ile gurme tarzına yöneliyor. Sonra yapay ve sentetik paçuli ile kapanış olur.

Lancome- La Vie Est Belle- L'Eau De Toilette isimli parfüm, bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapıyor. Ancak, son bölümdeki şekerli- gurme notalar kalıcılığı biraz yükseltiyor ve parfümün aromasını yoğunlaştırıyor. Hızlı bir akışkanlıkla tene oturuyor. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dengeli sıkmak gerekir. Notaların orta katmandan itibaren iç içe girdiğini, sentezlendiğini görürüz. Akşam- dışarıda düzenlenen davet ve kokteyller ve gece gezmelerinde kullanılabilecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder