13 Mart 2020 Cuma

Lancome- Poeme EDP / 1995



























Lancome- Poeme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Lancome- Fransız moda markasıdır. Lancome- Poeme isimli parfümü inceliyoruz. Tatlı, kremsi ve yumuşak esintiler yaygındır. Tozlu ve pudralı yapısı da var. Çiçekler, meyveler, biraz odunsu notalar ve amberle şekillenmekte. Çiçeksi grupta gösterilmekte.

Üst- kuş üzümü, haşhaş, erik, yeşil notalar, mandalina, nergis, şeftali, bergamot, tatlua,

Orta- mimoza, deri, portakal çiçeği, frezya, yasemin, kediotu, ylang ylang, vanilya, çiçek buketi, sümbülteber, gül,

Alt- tonka fasülyesi, amber, misk, vanilya, portakal çiçeği, sedir ağacı.

Meyveler ve turunçgiller= Lancome- Poeme- böyle bir başlangıç yapıyor. Tatlı kırmızı meyveler ve tropik meyveler daha yoğundur. Turunçgiller ise nokta vuruşları yapar. Kuş üzümü, ahududu, şeftali, mandalina ve portakal sentezi var. Canlı, pozitif, enerjik ve terapi etkisi yapan meyveler modern yapısıyla beğeniliyor.

Yumuşak kremsi çiçekler & pudralı- tozlu çiçekler= Kremsi ve tatlı çiçeklerin orta katmanda daha baskın olduğu kanaâtindeyiz. Pudrali çiçekler buna destek veriyor. Gayet feminen çiçekler var. Yasemin, portakal çiçeği, ylang ylang gibi çiçekler duş jeli ve şampuan efektleri vermekte. Nergis, sümbülteber ve gardenya gibi çiçekler de koyu, kadifemsi yapıdadır ve ruj benzeri kokular verir. Burada bir harman ve karıştırma var.

Amber, vanilya ve odunsu notalar= Lancome- Poeme- son kısımda bize bu notaları sunuyor. Tozlu- topraksı paçuli ve sedir ağacı var. Kremsi ve yumuşak vanilya ve mumsu amber var. Böylece kapanıyor.

Lancome- Poeme- için şunları ilave edelim...

Notalar üyumlu ve dengeli olmuş. Dengeli bir tatlılık var. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Yumuşak ve pudralı çiçek harmanıyla her mevism kullanılır. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Genel beğeniye uyar. Güçlü bir fark edilirliği var. Yağlı ve çabuk terleyen tende, kalıcılığı gün boyu olmakta. Tene oturup sakinleşen bir yapıdadır.

Koku- 5 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder