16 Mart 2020 Pazartesi

Lancome- Miracle Femme EDP / 2000



























Lancome- Miracle Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Lancome- Fransız moda şirketidir. Lancome- Miracle Femme isimli parfümü konu olarak seçtim. Makyaj malzemesi ve ruj benzeri kokular veriyor. Pudralı, tozlu ve sabunsu rayihalar yaygındır. Çiçek, baharat ve amber esansları barındırıyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Miracle- Mucize.

Üst- litchi, frezya,

Orta- manolya, zencefil, mandalina, karabiber, yasemin,

Alt- amber, misk, yasemin.

Lancome- Miracle Femme- açılışta çok kısa süre tatlı ve yumuşak turunçgil esintileri veriyor. Devamında hemen tozlu, sıcak, pudralı ve sabunsu yapıya çevriliyor. Mandalina ve portakal başlangıçta olabilir. Karabiber merkezli baharatlar ve yoğun kadınsı çiçekler, orta katmanı belirliyor. İris, orkide, sümbülteber ve gardenya olabilir. Çünkü, baharat tandanslı çok yoğun çiçeksilik vardır. Tene hemen yerleşir. Ondan koku karakteri neredeyse hiç değişmez. Sonlarda gene sıcak, pudralı ve bu kez hayvansı aromalar bulunmakta. Amber, misk ve civet yağı ( misk yağı ) olarak düşünmekteyim.

Lancome- Miracle Femme- erkeklerin de kullanabileceği bir parfümdür. Baharatlar, misk ve amber bunu temin ediyor. Dozaj ayarlaması yapılmazsa rahatsız eder. Yoğun, güölü ve kalıcı kokusu var. Yağlı ve çabuk terleyen tende, iki gün boyunca, kuvvetlice esmekte. Fark edilrlik her daim güçlüdür. Sonbahar- kış mevsimi, akşam vakti ve soğuk havalar içindir. Gece gezmesi ve akşam- dışarıda düzenlenen davet ve kokteyllerde kullanılır. Oryantal- baharatlı kategorisine girebilir. Notalar harman halindedir. Tatlılık pek yoktur. Aromalar genelde uyumlu ve dengelidir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder