3 Nisan 2020 Cuma

Jean Paul Gaultier- Scandal Pour Femme EDP / 2017



























Jean Paul Gaultier- Scandal Pour Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Jean Paul Gaultier- Fransız moda firmasıdır. Bugün bu markanın kadın kokuları arasında bulunan, Jean Paul Gaultier- Scandal Pour Femme isimli parfüme değineceğiz. Kremsi, yumuşak, tatlı, ferah ve sıcak esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya ve karamel gibi koku nüansları mevcuttur. Çiçeksi- şipre kategorisinde gösteriliyor.

Üst- kan portakalı, mandalina,

Orta- bal, gardenya, yasemin, portakal çiçeği, şeftali,

Alt- paçuli, balmumu, karamel, meyan kökü.

Jean Paul Gaultier- Scandal Pour Femme isimli parfüm kremsi turunçgillerle ( mandalina, portakal ) başlıyor. Sonra çiçeksi harman geliyor. Şöyle formüle edebiliriz : Ballı- yumuşak beyaz çiçekler & yeşil kokan ferah çiçekler... Yasemin, gardenya, portakal çiçeği ve lotus olabilir. Son kısımda gene kremsi paçuli, vanilya ve karamel var.

Jean Paultier- Scandal Pour Femme isimli parfüm, turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve vanilyanın tek parça koku formu biçiminde, kremsi ve ballı kullanıldığı bir çalışma olmuş. Bu nedenle koku karakteri çok değişmeden, düz çizgide gidiyor. Yalnızca son bölümde tatlılık biraz yükselmekle birlikte rahatsız etmiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor ve bu arada çiçekler yeşil- sucul hissiyat veriyor. Aromalar turunçgilli- çiçeksi- gurme tarzı katmanlar halindedir ve sırasıyla devreye girer. Dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapmakta. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Devamında sakinleşir ve tensel koku haline gelir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder