18 Nisan 2020 Cumartesi

Lolita Lempicka- L Lempicka EDT / 1997
























Lolita Lempicka- L Lempicka parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Lolita Lempicka- Fransız moda markasıdır. Lolita Lempicka- L Lempicka ismi verilen parfümü inceliyoruz. Tozlu, sabunsu, kuru ve tuzlu rayihalar egemendir. Az da olsa tatlı ve yumuşak esintiler de var. Meyve, baharat, çiçek, tütsü ve odunsu notalar ağırlıklı bir kokudur. Çiçeksi- odunsu/ misk kategorisinde gösterilmekte.

Üst- kayısı, kiraz, limon,

Orta- iris, yasemin,

Alt- misk, tütsü, menekşe.

Lolita Lempicka- L Lempicka- şeftali ve kayısı gibi kadifemsi ve buruk meyvelerin baskınlığında bir açılış yapıyor. Kiraz tarzında ekşimsi ve buruk meyve de buna katılıyor. Devamında sabunsu ve pudralı çiçekler var. İris, yasemin ve zambak olabilir. Bu orta katmanda anason gibi metalik baharatlar da var. Makyaj malzemesi ve ruj kokuları egemendir. Tozlu esintiler de yoğundur. Son kısımda kuru odunsu notalar ve tütsü var. Vetiver köksü ve topraksıdır. Bir miktar yumuşak misk ve vanilya ile parfüm tatlanıyor.

Lolita Lempicka- L Lempicka- sadece son bölümde sınırlı bir tatlılık veriyor. Onun haricinde koyu, kuru, tozlu ve pudralı tonlamalar var. Yoğun çiçeksi notaları kadın kullanımına uygundur. Tütsü, vetiver ve anason ise, erkeklere yönelik opsiyon sunuyor. Notalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Tene yapışan pudra, toz ve misk aromaları var. Odunsu notalar yapaylık sınırındadır.

Sonbahar- kış, akşam ve soğuk havalar içindir. Yoğun pudralı ve tozlu aromalar sebebiyle dengeli sıkmak gerekir. Yağlı ve çabuk terleyen tende gün boyu kalıcı olabilmekte. Fark edilirlik her daim yoğundur. Sahibine ve dışarıya karşı kendini hissettirir. Gece eğlenceleri ve açık hava- dışarıda düzenlenen parti ve davetlerde kullanılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder