9 Nisan 2020 Perşembe

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Femme EDT / 1996



























Kenzo L' Eau Par Kenzo Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Kenzo- Fransız moda firmasıdır. Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Femme isimli parfümü inceliyoruz. Metalik, tozlu, pudralı, sucul, yumuşak ve hafif sabunsu rayihaları var. Çiçekler, aromatik otlar, baharatlar, meyveler ve narenciye esintileri bu parfümü şekillendirmiş. Çiçeksi- akuatik grupta gösteriliyor.

Üst- leylak, mandalina, kamış, nane, pembe biber,

Orta- menekşe, karabiber, nilüfer, şeftali, nergis zambağı, gül

Alt- vanilya, sedir ağacı, beyaz misk.

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Femme- şöyle değerlendiriliyor=

Açılış bölümü= Nispeten ferah ve sucul yeşil çiçekler ve aromatik otlar baskındır. Buna hafif biberler ve tozlu ve metalik narenciye esintileri katılır. Leylak, lavanta, kekik, nane ve bergamot harmanı var.

Orta katman= Karabiberle desteklenmiş pudralı çiçekler ve yumuşak beyaz çiçekler harmanlanmıştır. Bu bölümün sonuna doğru buruk meyveli çiçek nüansları algılanacaktır. Bir denge ve uyum var. Menekşe, nergis, gül ve frezya baskın notalardır. Beyaz çiçeklerde hafif sabunsu etkiler de var.

Son bölüm= Pudralı vanilya ve misk kontrolündedir Böylece tenden ayrılır.

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Femme- pudralı çiçekler, vanilya ve miskten dolayı dengeli sıkılmalıdır. Genel harmanıyla sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Açık hava- dışarıda düzenlenen kokteyl ve partiler ve gece eğlenceleri için idealdir. Notalar katman halindedir ve sırası geldikçe hissedilir. Çok fazla tatlılık yok. Yavaş akışkanlık gösterir. Tene iki saat içinde yerleşir. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu sürer. Baharat ve pudra efektleriyle yoğun ve güçlüdür. Her daim güçlü fark edilirliği var.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder