24 Nisan 2020 Cuma

Lacoste- Touch Of Pink EDT / 2004



























Lacoste- Touch Of Pink parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Lacoste- Fransız moda firmasıdır. Lacoste- Touch Of Pink isimli parfümü değerlendiriyoruz.

Tozlu, yumuşak ve kremsi esintileri var. Turunçgil, meyve, baharat, çiçek ve aromatik bitki nüanslarıyla şekillenmekte. Pozitif ve enerjik aromalarıyla beğenilecektir. Çiçeksi- meyveli grubunda yer alması uygun görülmüş.

Üst- portakal, kişniş yaprağı, şeftali, kakule, kan portakalı,

Orta- havuç tohumu, kişniş, yasemin, menekşe yaprağı, kakule,

Alt- sandal ağacı, misk, vanilya.

Lacoste- Touch Of Pink- isimli parfüm, asitli- metalik ve tatlımsı turunçgillerin ön planda olduğu bir başlangıç yapmakta. Tatlı meyveler araya karışmış. Yumuşak biberli baharatlar da açılışta önemlidir. Başlangıçta büyük ölçüde turunçgilli- modern tatlı baharatlı vurgular görülüyor. Bu bakımdan, erkek kullanımına da izin verecektir. Kan portakalı gibi koyu turunçgiller baskındır. Mandalina olabilir. Buna kakule- pembe biber tandanslı yumuşak baharatlar destek vermekte. Şeftali gibi parlak ve kremsi meyveler de var.

Lacoste- Touch Of Pink- orta katmanda sucul tarzda yumuşak ve kremsi çiçeklerde karar kılmış görünüyor. Buna gene sucul ve ferah aromatik otlar, yeşil yapraklar katılmakta. Portakal çiçeği, menekşe, yasemin, kişniş ve adaçayı harmanı var. Kadınsı ( yasemin ) ve erkeksi ( menekşe, portakal çiçeği ) aromalar birleşmiş. Sonda ise tatlımsı ve yumuşak vanilya- misk ikilisi var.

Aromalar her katmanda iç içe geçmeye müsait olarak algılanıyor. Turunçgilli baharat harmanı, yumuşak çiçek harmanı... Uyumlu notalar ve dengeli sayılabilecek tatlılık da buna eklenebilir. Yavaş akışkanlıkla tene yerleşir. Tensel koku haline gelir. Fark edilirlik ilk anda yoğun olup, sonra normale döner. Ama gün içinde kendini hissettirir. Yağlı ve çabuk terleyen tende kalıcılığı, biberli baharatlar ile, günün üçte birlik bölümünde etkili olmakta. Kaliteli ve ferah kolonya havasını koruyor. Günlük kullanım, sosyal ortam, her mevsim ve tene özgürce uygulama gibi avantajları var.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder