30 Nisan 2020 Perşembe

Michael Kors- Sexy Amber EDP / 2013


 


























Michael Kors Sexy Amber EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

ABD kökenli moda markası Michael Kors, kadın kullanımıma yönelik bir amber temalı koku yapmış= Michael Kors Sexy Amber; beyaz çiçekler, odunsu notalar ve meyveli tonlar gibi nüansları barındırmakta. Oryantal- çiçeksi grubuna sokulmuş.

Notaları turunçgiller, kırmızı meyveler, amber, beyaz çiçek harmanı, sandal ağacı ve misk olarak genel bir şekilde açıklanmış.

Sıcak, reçineli, kremsi, tatlı, yumuşak ve rahatlatıcı esintiler parfümü domine eder. Amber teması da her daim baskındır. Tatlı meyveli ve vanilyalı bir açılışı var. Şeftali- çilek aromaları aldığımı sanıyorum. Gayet modern, ferah ve temiz bir başlangıcı var. Sonra çiçeksi notalar gelmekte= Burada yasemin, frezya gibi biçimler algılanıyor. Yalnız, çiçekler pudralı ve yoğundur. Vanilyalı yumuşak ve kremsi bir amber de, her zaman derinden etkili olmakta. Ambersi- çiçeksi yönü var. Bu tarz notalar birbirine karışmış. Hafif baharatlar da var. Kakule ve muskat olmalıdır. Ancak çiçek akorları, parfümü amber kadar yönlendiriyor. Son kısımda da sandal ağacı, misk ve reçinemsi rayihalar var. Böyle de kapanıyor. 

Basit ve sade bir harmanı var. Ne var ki, kalite, güzellik ve lüksten nişan veriyor. Her mevsime uygun bir yapı göstermekte. Bununla beraber, sıcak ve reçineli vurgulardan dolayı kış mevsimine ve soğuk havalara daha yatkındır. Yaz sıcağında beni rahatsız etmedi. Notaların dengeli, rafine ve uyumlu olduğunu düşünüyorum. Pek öyle rahatsız edici şeyler yok...

Tende bir güne yakın kalıyor. Fark edilir yönü başlangıçta yüksektir. Sonra tene oturup güzelleşir. Meyveli- vanilyalı kremsi amber ve pudralı kadınsı çiçekler olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Günlük kullanımda her sosyal faaliyete uyacaktır. Kokusu pek fazla bir şey vaat etmez. Ne var ki, terapi etkisi yapan ve rahatlatan bir aurası var.

Koku- 4 Kalıcılık- 4




Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder