12 Nisan 2020 Pazar

Kenzo- Flower By Kenzo EDT / 2000



























Kenzo- Flower By Kenzo parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Kenzo- Fransız moda firmasıdır. Kenzo- Flower By Kenzo isimli parfümü değerlendiriyoruz. Pudralı, tatlı, yumuşak ve kremsi tonlamaları var. Çiçekler ( çiçek buketi ) ve vanilya ana tema olarak kullanılmış. Misk de yardımcı nota olmuş. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmiş. Kokusuz bir çiçek olan gelincik çiçeğinden ilham alınarak tasarlandığı bilgisi var.

Üst- kuş üzümü, alıç, gül, mandalina,

Orta- opoponax, yasemin, menekşe, gül,

Alt- vanilya, beyaz misk, tütsü,

Kenzo- Flower By Kenzo- pudralı tonlamaları hem açılışta, hem de genelde çok kullanmış. Başta pudralı çiçekler var. Menekşe ve yasemin olabilir. Geri planda meyvemsi tatlılık var. Kuş üzümü ve çilek olarak tahmin ediyorum. Devamında kremsi- yumuşak beyaz çiçekler ağırlığını arttırıyor. Gül, portakal çiçeği ve frezya olabilecektir. Bu bölümde tatlılık öne geçiyor. Son bölümde ise yumuşak misk ve pudralı vanilya işbirliği var. Sade ve basit bir tasarım olmuş. Kokusu çok değişmiyor ve genelde düz çizgide gidiyor.

Kenzo- Flower By Kenzo- her daim güçlü fark edilirlik veriyor. Tatlılık ve pudra oranı rahatsız etmiyor. Bu sayede tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Sonbahar- kış, akşam ve serin hava için idealdir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalmaktadır. Aromalar pudralı & yumuşak çiçekler ve vanilya ekseninde, uyumlu olabilecek biçimde harmanlanmıştır. Tene yakın durmayı tercih ediyor. Açık hava- dışarıda yapılan davet ve kokteyllerde ve gece gezmelerinde kullanılacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder