6 Nisan 2020 Pazartesi

Jimmy Choo- Jimmy Choo Women EDP / 2011



























Jimmy Choo- Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Jimmy Choo- İngiliz ayakkabı ve aksesuar markasıdır. Jimmy Choo- Women isimli parfüm incelenecektir. Meyveli, bitkisel, çiçeksi ve odunsu notalar barındırır. Tatlı, şekerli, tozlu ve yumuşak esintiler verir. Meyveli grupta gösteriliyor.

Üstte mandalina, armut, yeşil notalar, orta notada orkide, altta ise şeker kamışı ve paçuli aromaları verilmiş.

Jimmy Choo- Women- tatlı meyveler ve yeşil- sucul bitkilerle başlangıç yapmakta. Armut, mandalina, portakal, kişniş ve adaçayı olabilir. Yasemin, portakal çiçeği ve lotus gibi yumuşak beyaz çiçekler orta bölümü oluşturuyor. Kapanışta tozlu odunsu notalar ( paçuli ), yumuşak misk ve şekerli vanilya vardır. Ama rahatsız etmez.

Jimmy Choo- Women- ferah, enerjik ve sakin aromalar veriyor. Bu, özellikle açılış ve orta katman için geçerlidir. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Odunsu notalar da yumuşak ve köksü yapıdadır. Orta bölümde hem ferah yeşil çiçekler, hem de kakule tarzında yumuşak baharatımsı tonlamalar hissedilmekte. Sade, basit ve minimalist bir karakteri vardır. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider. Aromalar harman halinde iç içe geçmiştir. Dengeli tatlılık ve ana akım bir kokudan beklenebilecek kertede uyumlu notalar vardır. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli bir kolonya kadardır. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder